Voeg wat extra‘Glow’ toe aan je make-up routine met highlighter. Vandaag gaan we iets dieper in  op highlighter, een zeer geliefd product binnen het Kryolan gamma. Het wordt gebruikt om je gelaat een gezonde glans te geven. Je gebruikt het voor bepaalde delen van je gelaat te accentueren. Kortom, je creëert een glow die voor extra complimentjes zorgt, geweldig toch?

Waar breng ik highlighter aan?

We brengen highlighter aan op de hoogste punten van ons gelaat of de punten die eerst geraakt worden door de zonnestralen. Dit zijn de jukbeenderen, het puntje van je neus, de neusbrug, de sleutelbeenderen en de schouders.

Je kan het ook aanbrengen op het cupidoboogje om je lippen groter te doen lijken. In de binnenkant van je ooghoek en op het wenkbrauwbot voor een direct heldere blik.

Je brengt dit best aan met een waaierpenseel. Hierdoor kan je eenvoudig een subtiele hoeveelheid aanbrengen.

Welk producten zijn ideaal hiervoor?

Binnen het gamma van Kryolan zijn er verschillende highlight producten zoals Glamourr Glow, Illusion, Shimmering Event Foundation en Satin Powder. In deze blog gaan we dieper in op Glamour Glamour GlowGlow en Illusion.

Glamour Glow

Glamour glow is een ideale highlighter in poedervorm. Het bevat glans pigmenten, ook wel Mica-pigmenten genoemd. Deze pigmenten geven een bijzondere eigenschap aan het product. Wanneer je Glamour glow aanbrengt, laat het een zeer transparante nuance achter.

Deze kan je opbouwen door meer product aan te brengen. Wil je echter meer glans dan moet je het product harder in de huid aanbrengen. Door wrijving gaan de micapigmenten reageren en meer glans geven in weerkaatsing met het licht.

Glamour glow komt in 18 verschillende kleuren en is daardoorveelzijdig gebruikt worden als blusher, bronzer en om andere producten te voorzien van een glans. Juicy moon is op het eerste zicht een fel oranje kleur. Maar geeft een zeer mooie sheer tint. Perfect om over je peach kleurige blush te gebruiken om deze net dat ietsje extra te geven. Verkies je eerder een rozigere blush. Gebruik dan Sweet plum als accent.

Beide kleuren kunnen ook gebruikt worden als everyday oogmake-up look. Breng Sweet plum aan op het bewegend ooglid met een penseel of met je vingers voor een dekkendere kleur en werk af met een lichte highlight kleur, zoals Pale Tan in de binnen ooghoek en op het wenkbrauwbot.

IllusionIllusion

Illusion is een highlighter op crème basis. Door het gebruik van een crème product verkrijg je een lumineuze natuurlijke glans.

Je kan het product aanbrengen met je vingers, door de warmte hiervan blend je het product makkelijk mee in de huid.

Hou je liever van een sterke highlight dan kan je deze zwaarder opbouwen tot het gewenste effect.

Illusion komt in 8 verschillende kleuren, waarvan Cashmere momenteel onze bestseller is.

Verkies je eerder een specialere look of een meer opvallende highlighter? Ga dan voor Organza of gebruik Velours op de appels van je wangen voor een zachte make-up look.

Je kan onze illusion ook gebruiken onder je foundation. Dit zorgt voor een extra glowy look.

Heb je vragen over highlighter? Neem contact met ons op!