Er is maar één echte fabrikant van professionele make-up. Er is maar één Kryolan.

Al bijna zeventig jaar belevert Kryolan de film-, theater- en televisiewereld. Dat maakt ons één van de eerste professionele make-upmerken ter wereld. Dankzij ons enorme aanbod van ruim 16.000 hoogwaardige make-up producten en accessoires zijn wij nog altijd de eerste keus van professionals.

Al decennia ontwikkelen onze eigen chemici in Berlijn in nauwe samenwerking met professionals onze make-up. Door constante uitwisseling van pratktijkervaringen kunnen wij onze producten blijven perfectioneren. Het resultaat is dat Kryolan-producten inmiddels in meer dan 90 landen op alle continenten worden gebruikt.

Gedreven door innovatie wordt er continu gewerkt aan nieuwe, verbeterde producten. Hierbij wordt steeds gestreefd naar grondstoffen met buitengewone kwaliteiten. Dit heeft onder meer tot de ontwikkeling van onze Dermacolor-serie geleid, die wereldwijd door dermatologen gebruikt en aangeraden wordt.

Het professionele verschil

Kryolan onderscheidt zich van andere merken door zijn contacten met make-up professionals. We luisteren naar hun wensen, adviseren hen en ontwikkelen op basis van hun ervaringen. Kryolan produceert met het zicht op de specifieke kenmerken en wensen van elke doelgroep. Om aan alle behoeften te kunnen voldoen, is elk artikel een High Performance Product:

  • Onze producten zijn hooggepigmenteerd. Ze behouden hun intensiteit en dekkracht ook onder extreme omstandigheden zoals op toneel of voor de camera.
  • Wij gebruiken uitsluitend de zuiverste ingrediënten met de beste huidtolerantie.
  • Wij garanderen kleurcontinuïteit, waardoor dezelfde looks steeds opnieuw gecreëerd kunnen worden.
  • Ons merk biedt de hoogste mate van productveiligheid en betrouwbaarheid, waardoor professionals er steeds op kunnen vertrouwen.
  • Een groot deel van onze producten is ook uitermate geschikt als dagmake-up.

Onze Klinische Aanbevelingen

Wij hebben altijd hoogwaardige producten ontwikkeld. De grondstoffen die gebruikt worden, hebben de hoogste zuiverheid en overtreffen de eisen die voor cosmetica gesteld worden.

Deze kwaliteitsstandaard bereiken, is ons doel. Om onze uitzonderlijke huidtolerantie continu te kunnen blijven bieden, werken wij samen met topdermatologen en worden er voortdurend klinische testen uitgevoerd.

Geen enkel product van Kryolan is ooit op dieren getest.

Ook als het om kleurcontinuïteit gaat, lopen wij technologisch voorop. In ons laboratorium wordt met een spectrometer gewerkt die normaal alleen in wetenschappelijke laboratoria aangetroffen wordt. Hiermee controleren wij bijvoorbeeld alle huidskleuren om te voorkomen dat er kleurafwijkingen ontstaan.

Kryolan – wij maken make-up. We doen het echter anders. Wij produceren onze cosmetica daadwerkelijk zelf. Als één van de eerste cosmeticamerken in de wereld gebruiken wij onze eigen formules en recepten om onze eigen producten te maken.

We bedenken de producten. We maken ze. Sinds drie generaties doen wij het op onze manier. Al bijna 70 jaar en daar gaan we ook vandaag mee door.

Er is maar één echte fabrikant van professionele make-up. Er is maar één Kryolan.

Wij bieden make-up professionals effectieve producten waarmee ook ware kunstwerken geschapen kunnen worden