Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

BRIDAL GLAM WORKSHOP DOOR HANANE EL-FOUNTI

Kryolan Hogevelden 46, Sint-Katelijne-Waver, Antwerp

In deze workshop ga je kennismaken met intense, glamoureuze bruidsmake-up looks. Je gaat leren hoe je een sterke oogmake-up met perfectie uitvoert, super scherpe eyeliners alsook prachtig gevormde wenkbrauwen tekent en valse wimpers plaatst, afgewerkt met een flawless skin met sunkissed bronzing en vlekkeloze countouring. Deze intensieve, hands-on workshop is ontworpen om je alles te geven wat je nodig hebt om uit te blinken als een professionele visagist, gericht op glam make-up technieken, alsook om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse bruiden.

Koop Tickets €150.00 8 tickets beschikbaar

BODY PAINT AIRBRUSH DEMONSTRATIE DOOR JOS BRANDS

Kryolan Hogevelden 46, Sint-Katelijne-Waver, Antwerp

Een airbrush brengt je make-up werk naar een ander niveau. Of je nu ervaring hebt met het airbrush pistool en nu je werk van beauty make-up naar body art wilt brengen, of je bent een expert in body paint met penseel en spons en wilt een andere dimensie aan je werk toevoegen, dit is de cursus voor jou. In deze demonstratie begin je met het leren van de basis van airbrush training, van apparatuur onderhoud, schoonmaken, trouble shooting, layering van kleuren en blends van kleuren. U leert hoe u de airbrush-apparatuur moet gebruiken om het beste resultaat te bereiken voor precisiewerk en mengen.

Koop Tickets €99.00 8 tickets beschikbaar

FASHION & EDITORIAL DOOR EMILIE GUILLERMIN

Kryolan Hogevelden 46, Sint-Katelijne-Waver, Antwerp

In deze demonstratie ga je kennismaken met de creatieve make-up van de mode: we leiden je door de basisprincipes van make-up en ook van looks die op de voorkant van een glossy magazine zouden staan tot de high end runway designs. Eerst wordt aandacht besteed aan het belang van de huidverzorging en vervolgens aan het opbouwen van een strakke redactionele look. Redactionele make-up kan variëren van geen make-up tot een sterke smokey eyes. Tijdens de demonstratie bespreken we het belang van samenwerking met een creatief team om onder andere ook inzicht te krijgen in fotografie en belichting.

Koop Tickets €99.00 9 tickets beschikbaar

DERMACOLOR DEMONSTRATIE DOOR JOS BRANDS

Kryolan Hogevelden 46, Sint-Katelijne-Waver, Antwerp

Het Dermacolor Camouflage System is een compleet pakket producten die in de jaren 70 speciaal ontwikkeld zijn door Kryolan om ernstige huidproblemen eenvoudig onzichtbaar te maken. Dit fenomenale product kan een zo hoge dekking bereiken dat het alles kan camoufleren, van tatoeages, moedervlekken, pigmentvlekken tot vitiligo. Leer in deze workshop de technieken en de aanpak die vereist is om Dermacolor te gebruiken, zelfs in beauty make-up. Ook kleurentheorie komt aan bod, wat zeer belangrijk is om de huidtint en ondertoon te herkennen om zo het mooiste en meest realistische resultaat te bereiken.

Koop Tickets €190.00 9 tickets beschikbaar

BRIDAL MET AIRBRUSH DEMONSTRATIE DOOR EMILIE GUILLERMIN

Kryolan Hogevelden 46, Sint-Katelijne-Waver, Antwerp

Het trouwseizoen is een drukke tijd van het jaar voor een visagist en een prachtige dag om deel van uit te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe je de perfecte bruidsmake-up op maat kunt maken met een airbrush. Hoe je een tijdloze finish creëert die camera-klaar is voor die belangrijke foto’s alsook voor de andere personen in het bruidsgezelschap. De schoonheid van het werken met airbrush voor die vlekkeloze make-up afwerking is een instrument dat elke visagist aan zijn gereedschapskist zou moeten toevoegen. De airbrush vaardigheden zullen zoveel mogelijkheden bieden voor uw make-up beroep en uw werk naar een ander niveau tillen. In deze demonstratie leer je hoe je het gezicht en de huid van je klant kunt analyseren om een natuurlijke maar glamoureuze make-up te verkrijgen, die je bruid, bruidsmeisjes, moeder van de bruid of bruidegom vol zelfvertrouwen achterlaat.

Koop Tickets €99.00 9 tickets beschikbaar

BALD CAP BASICS WORKSHOP DOOR NORA VAN LAER

Kryolan Hogevelden 46, Sint-Katelijne-Waver, Antwerp

Een acteur/actrice kaal maken voor een ouder wordend personage? Heb je make-up een fantasie/sci-fi look nodig door een kaalhoofd toe te voegen? Of heeft u gewoon een kaalhoofd nodig voor het aanbrengen van protheses? In deze professionele make-up industrie zijn er zoveel mogelijkheden om iemands haar te camoufleren en er kaal uit te laten zien. In deze training krijg je alle elementen van kaalhoofden onder de knie, van het maken tot het aanbrengen.

Koop Tickets €150.00 9 tickets beschikbaar