Aangezien een mondmasker nu het nieuwe “normaal” is, moet ook de make-up hierop aangepast worden! Een deel van ons gelaat zit onder het masker, dus de focus ligt op de ogen en de wenkbrauwen. Tijd dus om die extra in de spotlight te zetten!

Maar… hoe doe je dat het best met zo min mogelijk producten?

Eye shadow Trio

We starten met de ‘Eye shadow Trio Set’. Een reeks van drie prachtige kleuren die ideaal zijn voor een naturelle look of een smokey eyes. Het 3-kleuren pallet met een lichte, middel en donkere kleur kan elke ooglook aan. De bijzondere samenstelling zorgt dat het plezierig op de huid voelt! Kortom een palette met oneindig veel mogelijkheden om jouw favoriete ooglook te creëren.

Faceliner

Het tweede product in de Stay Safe kit is Faceliner. Dit multifunctioneel potlood is zeer zacht en makkelijk te blenden. Gebruik een donker oogpotlood tegen de bovenste wimperrand, zo lijken je wimpers ook voller! Mag je het masker even afzetten? Dankzij de vele kleuren in het gamma kan je dit product perfect gebruiken voor je lipcontour.

Mag je het masker even afzetten? Dankzij de vele kleuren in het gamma kan je dit product perfect gebruiken voor je lipcontour.

Wenkbrauwgel

Tot slot ga je over je wenkbrauwen met één van onze bestsellers, de wenkbrauwgel. Weerbarstige haartjes blijven met deze gel perfect op hun plaats zitten. We durven met zekerheid zeggen dat je geen andere wenkbrauwgel meer zal willen nadat je deze hebt gebruikt!

Ben jij ook helemaal weg van deze producten en zie je jezelf al helemaal mooi de deur uitgaan met een mondmasker. Maak dan een afspraak in onze flaghsipstore Kryolan City Antwerp voor de Stay Safe Kit en ontvang een gratis* Flight Bag bij aankoop van de drie deelnemende producten! Afspraak maken kan via antwerp@kryolan.be.