Loading Events

Workshop Skull Facepaint

« Alle Events « Alle Events

This event has passed.

OMSCHRIJVING

Drawing skulls is fun! Niet alleen voor Halloween, maar ook bij kinder- en theatergrime.
Maar liefst 22 botten komen samen als een puzzel om de schedel te maken! Het tekenen van een skull kan soms vrij complex lijken.

In deze workshop ligt de focus op realisme. Door het bestuderen van anatomie, kleuren en het experimenteren met materialen leer je een authentieke ‘skull’ painten.
Als finishing touch van je design voegen we fake bloed toe. Kryolan heeft een enorm groot aanbod van verschillende bloedsoorten. Kortom: je gaat je kunnen uitleven!
Alle grime producten en penselen worden voorzien tijdens de workshop. Indien u producten wenst aan te kopen in de winkel geniet u van 10% korting op de dag van de workshop.

Wie is Ingrid?

Ingrid Nackaerts (°1974) startte in 2012 met facepaint en kindergrime. Na de basislessen volgde ze gespecialiseerde opleidingen bij onder andere Matteo Arfanotti, Jay bautista, Jinny, Alex Hansen en nog vele andere grote namen. In 2016 schoolde ze zich bij tot All Round Make-up artist en richtte ze haar eigen zaak Metamorfosium op.

 

Leuk weetje: Deze workshop kan je ook op aanvraag doen met een groepje vrienden/vriendinnen (min. 4 – max 9 deelnemers)!

SCHRIJF JE IN