Loading Events

WORKSHOP FACE CAST

« Alle Events « Alle Events

04-10-2021
10:00 - 16:00
150

OMSCHRIJVING

Wanneer je protheses wilt maken die perfect moeten passen op een gelaat, kan je soms botsen op het feit dat de prothese niet mooi kleeft of dat het resultaat niet is wat je verwacht had.
Als je je creatie eerst sculpt op een gipsen afdruk van een gelaat, ga je nadien een realistischer resultaat krijgen.

Niemand minder dan Michael Loncin (FX Bubbles) gaat deze workshop geven.
In deze les gaan we een afdruk maken van je gelaat. Na de theoretische uitleg en een demonstratie ga je zelf aan het werk. Je gaat bij elkaar een face cast maken en nadien afgieten. We werken we met Kryolan alginaat, gipsverband en gips.
Op het einde van de dag ga je naar huis met een gipsen afdruk van je eigen gezicht.
Gezien de huidige situatie werken we niet met een eigen model maar ga je deze technieken op de persoon naast jou uitoefenen.

Wie is Michael?
Gepassioneerd Special FX-specialist Michael Loncin deelt ook dit jaar met ons zijn technische en professionele kennis, volledig in het thema van Halloween. Speelfilms, kortfilms en toneelstukken vormen zijn dada! Na jaren ervaring als lesgever in Special Effects, leidt Michael nu een eigen opleidingscentrum, gespecialiseerd in Special Effects make-up.

SCHRIJF JE IN

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Workshop Face Cast - 4/10/21
Workshop Face Cast - 4/10/21
123.97
7 beschikbaar