Loading Events

Workshop: Bruidsmake-up

« Alle Events « Alle Events

This event has passed.

OMSCHRIJVING

Wegens succes plannen we een nieuwe workshop Bruidsmake-up! Leer hoe je de mooiste make-up voor al je bruiden kan creëren en ervoor te zorgen dat ze stralend hun dag kunnen beleven!

De workshop start met de analyse van het gelaat. Het bepalen van de correcte huidtoon en ondertoon is essentieel om een natuurlijke make-up te verkrijgen. Daarnaast komt de kunst van natuurlijk contouren en highlighten ook aan bod.

Een verzorgde huid is dé basis voor een mooie make-up. Je kit moet dus voorzien zijn van goede huidverzorgingsproducten, dit – samen met het gebruik van primers – zullen we verder uitdiepen.

Je zal leren hoe je een perfecte bruidsmake-up kan creëren met onze Kryolan HD make-up lijn, die ideaal is om je make-up langdurig te houden. Daarbovenop geeft het een zeer mooi en natuurlijk effect in daglicht en voor High Definition camera’s.

Indien je producten wenst aan te kopen in de winkel geniet je van 10% korting op de dag van de workshop.

 

SCHRIJF JE IN

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available