Laden Evenementen

Workshop Avant Garde

« Alle Evenementen

Dit event is voorbij.

OMSCHRIJVING

In deze workshop werken we rond extreme beauty make-up. Sarina laat zien hoe je een avant-garde look kunt bekomen, zonder dat je hierbij veel materiaal nodig hebt. Neem kledingstukken of accessoires mee in interessante patronen, prints, texturen of opvallende kleuren. Stukken die jou aanspreken en waarmee je nadien aan de slag wil gaan voor de styling. Om nadien op basis hiervan een creatieve look te creëren samen met de expertise van Sarina om samen tot een flamboyant en spectaculair resultaat te bekomen.

Ieder brengt zijn eigen model mee. Een basiskennis make-up is vereist.

Alle make-up producten en penselen worden voorzien tijdens de workshop. Indien je producten wenst aan te kopen in de winkel geniet je van 10% korting op de dag van de workshop.

Wie is Sarina?

Sarina Mannaert is een make-up artiest enfotografe. Ze heeft enkele specialisaties waaronder beauty, fashion, editorial, alsook commerciële en bruidsmake-up.

Ze werkt voor verschillende opdrachtgevers en op diverse events : VRT, verschillende TV-shows (Belgium’s Got Talent, Eurosong, …), Tomorrowland, Paris Fashion Week en vele andere.
Haar passie voor kunst, fashion en beauty kan je terugvinden in haar werk.

SCHRIJF JE IN

Selecteer het aantal deelnemers dat u wilt inschrijven.

Tickets are not available as this event has passed.