Loading Events

Workshop Airbrush door Jos Brands

« Alle Events « Alle Events

This event has passed.
21-06-2021
10:00 - 16:00
150

OMSCHRIJVING

Het gebruik van de airbrush in make-up is zeker niet nieuw, maar de trend zet zich door en biedt ten opzichte van de traditionele technieken vele voordelen. Als volwaardig make-up artist is het beheersen van deze techniek dus onmisbaar. Het lijkt op het eerste zicht niet zo moeilijk om het airbrush toestel te gebruiken, maar de ervaring leert ons dat een opleiding noodzakelijk is.

De cursusdag geeft je een prima inkijk in de vele voordelen van het aanbrengen van make-up met de airbrush. Buiten alle nuttige informatie, een demo op model en het zelf uitproberen krijg je alle noodzakelijke informatie mee om je thuis verder te specialiseren.

Inhoud van de cursus:

Het airbrushtoestel en de compressor
De verschillende airbrush producten
Demo: beauty make-up met het gebruik van de airbrush techniek
Technieken en oefeningen
Zelf uitproberen op papier en facecharts
Onderhoud en reinigen van het toestel

Jos Brands werkt al meer dan 27 jaar met Kryolan en is de internationale make-up trainer.

Hij reist de wereld rond om anderen bij te scholen in de wereld van make-up. Jos werkt mee op fashion shows en beauty wedstrijden, kortom, hij is een gevestigde waarde in de make-up industrie en binnen Kryolan.

SCHRIJF JE IN

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available