Loading Events

SKULL FACEPAINTING

« Alle Events « Alle Events

24-10-2022
10:00 - 16:00
99

OMSCHRIJVING

Inhoud van de workshop:

Drawing skulls is fun! Niet alleen voor Halloween, maar ook bij kinder- en theatergrime.
Maar liefst 22 botten komen samen als een puzzel om de schedel te maken! Het tekenen van een Skull kan soms vrij complex lijken.

In deze workshop ligt de focus op realisme. Door het bestuderen van anatomie, kleuren en het experimenteren met materialen leer je een authentieke ‘skull’ painten.
Als finishing touch van je design voegen we fake bloed toe. Kryolan heeft een enorm groot aanbod van verschillende bloedsoorten. Kortom: je gaat je kunnen uitleven!
Niveau:

Beginners tot gemiddeld (ervaring in tekenen is een plus)

De workshop staat open voor alle kandidaten, aangezien onze Kryolan-opleiders een service zullen bieden die geschikt is voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Of je nu een inzicht wilt krijgen in dit gebied van de make-up industrie of je vaardigheden wilt opfrissen en je kennis wilt uitbreiden, deze workshop is voor jou. Wij bieden plaats aan maximaal 9 kandidaten op onze Kryolan workshops. Indien u producten wenst aan te kopen krijgt u 10% korting op de dag van de cursus.

Materialen:

Je krijgt een persoonlijke kit waar je alles in kan terugvinden om deze look te recreëren tijdens de workshop. Wat zit er in mijn kit?

Pintura Brush set twv €38
Round make-up Sponge

De workshops zijn gestructureerd met demonstratie- en praktijksessies. Alle producten, penselen en apparatuur worden ter beschikking gesteld. In deze workshop wordt de lunch voorzien.

Waar en Wanneer:

Deze workshop wordt gehouden op 24 oktober in onze Kryolan Workshop ruimte in Sint-Katelijne Waver en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Wie is Ingrid?

Ingrid Nackaerts (°1974) startte in 2012 met facepaint en kindergrime. Na de basislessen volgde ze gespecialiseerde opleidingen bij onder andere Matteo Arfanotti, Jay bautista, Jinny, Alex Hansen en nog vele andere grote namen. In 2016 schoolde ze zich bij tot All Round Make-up artist en richtte ze haar eigen zaak Metamorfosium op.

SCHRIJF JE IN

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Skull Facepainting
In deze workshop ligt de focus op realisme. Door het bestuderen van anatomie, kleuren en het experimenteren met materialen leer je een authentieke ‘skull’ painten. Als finishing touch van je design voegen we fake bloed toe. Kryolan heeft een enorm groot aanbod van verschillende bloedsoorten. Kortom: je gaat je kunnen uitleven!
81.82
3 beschikbaar