Loading Events

FOCUS ON: ZOMBIE make-up

« Alle Events « Alle Events

03-10-2022
10:00 - 16:00
182

OMSCHRIJVING

Inhoud van de workshop:

Of je nu je make-up vaardigheden voor het Halloween seizoen wilt verbeteren of je outfit naar een hoger niveau wilt tillen, deze ‘spooktaculaire’ 3 uur durende workshop leert je hoe je één van de meest iconische monster looks van het seizoen creëert: Zombies! Van rottende huid tot druipende wonden, de deelnemers leren hoe ze een angstaanjagend zombie personage kunnen ontwerpen en maken dat het perfect is voor de Halloween festiviteiten van dit jaar. De workshops zijn gestructureerd met demonstratie- en praktijksessies. Alle producten, penselen en apparatuur worden ter beschikking gesteld. U hoeft niets mee te nemen behalve uzelf en uw camera om beelden van de les vast te leggen.

Wat leer ik in deze workshop?
– Hoe te werken met was en latex om verwondingen te creëren
– Highlight-, schaduw- en kleurtechnieken met Kryolan’s Zombie Cream Circle
– Hoe je rotte zombie tanden maakt
– Bloed aanbrengen en schaafwonden

Materialen:

Je krijgt een persoonlijke kit waar je alles in kan terugvinden om deze look te recreëren. Wat zit er in mijn make-up kit? (twv €85)

Fresh Scratch, Cine-Wax, Spatel, F/X Blood , Liquid Latex, Tooth Enamel, Translucent Powder,

Spirit Gum, Zombie Cream Color Circle, Make-up Sponge, Powder Puff, Make-up Bag

Wanneer en Locatie:

Deze workshop wordt gehouden op 3 oktober 2022 in onze Kryolan Workshop ruimte in Sint-Katelijne Waver en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

In deze workshop wordt de lunch voorzien.

Voor wie wordt deze workshop georganiseerd:

De workshop staat open voor alle kandidaten, aangezien onze Kryolan-opleiders een service zullen bieden die geschikt is voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Of je nu een inzicht wilt krijgen in dit gebied van de make-up industrie of je vaardigheden wilt opfrissen en je kennis wilt uitbreiden, deze workshop is voor jou. Wij bieden plaats aan maximaal 9 kandidaten op onze Kryolan workshops.  Indien u producten wenst aan te kopen krijgt u 10% korting op de dag van de cursus.

SCHRIJF JE IN

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available