Loading Events

FASHION & EDITORIAL DOOR EMILIE GUILLERMIN

« Alle Events « Alle Events

03-02-2023
10:00 - 14:00
120

OMSCHRIJVING

Welkom in de wereld van Fashion & Editorial make-up! door Emilie Guillermin:

Inhoud:

In deze demonstratie ga je kennismaken met de creatieve make-up van de mode: we leiden je door de basisprincipes van make-up en ook van looks die op de voorkant van een glossy magazine zouden staan tot de high end runway designs.

Eerst wordt aandacht besteed aan het belang van de huidverzorging en vervolgens aan het opbouwen van een strakke redactionele look. Redactionele make-up kan variëren van geen make-up tot een sterke smokey eyes. Tijdens de demonstratie bespreken we het belang van samenwerking met een creatief team om onder andere ook inzicht te krijgen in fotografie en belichting.

Deze demonstratie helpt je om een verscheidenheid aan Kryolan producten te verkennen, zodat je kunt experimenteren met verschillende looks, texturen en creativiteit. Je leert het belang van de ingrediënten van producten om de duurzaamheid te garanderen, voor die blijvende impact op je modepubliek.

Kortom, een zeer boeiende demonstratie voor iedereen die zijn make-up naar een hoger level wilt brengen.

Wie is Emilie?

Emilie Guillermin is een internationale make-up artieste, enorm gekend voor haar editorial looks. Niet alleen is zij een trainer in het internationale Kryolan pro-team, maar werkt zij met verschillende fotografen en magazines samen en is de vaste make-up artieste voor Miss België.

Praktisch:

Deze demonstratie wordt gehouden in onze workshopruimte te Sint-Katelijne-Waver van 10.00 tot 14.00 uur. Alle producten, penselen en apparatuur zijn voorzien. Je hoeft niets mee te nemen, behalve jezelf en je camera om beelden van de les vast te leggen.
Lunch is niet voorzien tijdens deze workshop.

Al onze Kryolan docenten zijn huidige visagisten die al vele jaren in het vak zitten. Je leert over verschillende technieken, producten en apparatuur om te gebruiken, en over de industrie zelf en hoe je het beste artwork kunt bereiken voor dit specifieke genre make-up.

Wij bieden plaats aan maximaal 9 kandidaten op onze Kryolan workshops. Indien u producten wenst aan te kopen krijgt u 10% korting op de dag van de cursus.

SCHRIJF JE IN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
FASHION & EDITORIAL - EMILIE
99.00
9 beschikbaar