Loading Events

DERMACOLOR DEMONSTRATIE DOOR JOS BRANDS

« Alle Events « Alle Events

20-02-2023
10:00 - 14:00
230

OMSCHRIJVING

DERMACOLOR DEMONSTRATIE

Conceal, confidentiality & confidence – de drie C’s van cosmetische huidcamouflage.

Het Dermacolor Camouflage System is een compleet pakket producten die in de jaren 70 speciaal ontwikkeld zijn door Kryolan om ernstige huidproblemen eenvoudig onzichtbaar te maken. Dit fenomenale product kan een zo hoge dekking bereiken dat het alles kan camoufleren, van tatoeages, moedervlekken, pigmentvlekken tot vitiligo.
Leer in deze workshop de technieken en de aanpak die vereist is om Dermacolor te gebruiken, zelfs in beauty make-up.
Ook kleurentheorie komt aan bod, wat zeer belangrijk is om de huidtint en ondertoon te herkennen om zo het mooiste en meest realistische resultaat te bereiken.

Wie is Jos Brands?

Jos Brands, International Make-up Trainer voor Kryolan, is een gepassioneerd visagist, docent, jurylid en auteur met tientallen jaren professionele ervaring.

In Parijs, Amsterdam, Chicago, Rio de Janeiro of Singapore – Jos Brands geeft trainingen over de hele wereld en brengt zijn geconcentreerde beauty- en airbrushkennis naar ons toe.

Praktisch:

Je krijgt een pakket van Dermacolor ter waarde van €105 om nadien de producten uitvoerig uit te testen.

Deze demonstratie wordt gehouden in onze workshopruimte te Sint-Katelijne-Waver van 10.00 tot 14.00 uur. Alle producten, penselen en apparatuur zijn voorzien. Je hoeft niets mee te nemen, behalve jezelf en je camera om beelden van de les vast te leggen.
Lunch is niet voorzien tijdens deze workshop.

Al onze Kryolan docenten zijn huidige visagisten die al vele jaren in het vak zitten. Je leert over verschillende technieken, producten en apparatuur om te gebruiken, en over de industrie zelf en hoe je het beste artwork kunt bereiken voor dit specifieke genre make-up.

Wij bieden plaats aan maximaal 9 kandidaten op onze Kryolan workshops. Indien u producten wenst aan te kopen krijgt u 10% korting op de dag van de cursus.

SCHRIJF JE IN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
DERMACOLOR DEMONSTRATIE DOOR JOS BRANDS
190.00
9 beschikbaar