Loading Events

BRIDAL MET AIRBRUSH DEMONSTRATIE DOOR EMILIE GUILLERMIN

« Alle Events « Alle Events

06-03-2023
10:00 - 14:00
120

OMSCHRIJVING

Inhoud:

Het trouwseizoen is een drukke tijd van het jaar voor een visagist en een prachtige dag om deel van uit te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe je de perfecte bruidsmake-up op maat kunt maken met een airbrush. Hoe je een tijdloze finish creëert die camera-klaar is voor die belangrijke foto’s alsook voor de andere personen in het bruidsgezelschap.

De schoonheid van het werken met airbrush voor die vlekkeloze make-up afwerking is een instrument dat elke visagist aan zijn gereedschapskist zou moeten toevoegen. De airbrush vaardigheden zullen zoveel mogelijkheden bieden voor uw make-up beroep en uw werk naar een ander niveau tillen.

In deze demonstratie leer je hoe je het gezicht en de huid van je klant kunt analyseren om een natuurlijke maar glamoureuze make-up te verkrijgen, die je bruid, bruidsmeisjes, moeder van de bruid of bruidegom vol zelfvertrouwen achterlaat.

Alle huidachtergronden komen aan bod, inclusief de huid voor alle leeftijdsgroepen van jong tot volwassen. Ontdek hoe u een natuurlijke oogmake-up kunt bereiken en maak er vervolgens ‘s avonds een smokey eye van.

Via onze Kryolan trainer zal u leren hoe u precies te weten kunt komen wat de bruid en haar bruidsgezelschap willen voor hun speciale dag en hoe u effectief kunt samenwerken met de fotograaf.

Deze workshop is zeer geschikt voor beginners omdat uw Kryolan trainer u door de basis zal leiden, van het opzetten van de apparatuur tot het schoonmaken en het belang van implicaties bij het werken met airbrush. Veel make-up oefeningen zullen u worden aangereikt van lijnwerk, basiswerk, vormen en kleurmenging om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw airbrush haalt.

Een introductie in Kryolan’s Airbrush lijn Nebula; een veegvast, siliconen, sneldrogend airbrush systeem wordt gedemonstreerd, waarbij stap voor stap make-up looks worden getoond.

Wie is Emilie?

Emilie Guillermin is een internationale make-up artieste, enorm gekend voor haar editorial looks. Niet alleen is zij een trainer in het internationale Kryolan pro-team, maar werkt zij met verschillende fotografen en magazines samen en is de vaste make-up artieste voor Miss België.

Praktisch:

Deze demonstratie wordt gehouden in onze workshopruimte te Sint-Katelijne-Waver van 10.00 tot 14.00 uur. Alle producten, penselen en apparatuur zijn voorzien. Je hoeft niets mee te nemen, behalve jezelf en je camera om beelden van de les vast te leggen.
Lunch is niet voorzien tijdens deze workshop.

Al onze Kryolan docenten zijn huidige visagisten die al vele jaren in het vak zitten. Je leert over verschillende technieken, producten en apparatuur om te gebruiken, en over de industrie zelf en hoe je het beste artwork kunt bereiken voor dit specifieke genre make-up.

Wij bieden plaats aan maximaal 9 kandidaten op onze Kryolan workshops. Indien u producten wenst aan te kopen krijgt u 10% korting op de dag van de cursus.

SCHRIJF JE IN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
BRIDAL MET AIRBRUSH DEMONSTRATIE DOOR EMILIE GUILLERMIN
99.00
9 beschikbaar