Loading Events

BRIDAL GLAM WORKSHOP DOOR HANANE EL-FOUNTI

« Alle Events « Alle Events

16-12-2022
10:00 - 16:00
182

OMSCHRIJVING

Welkom in de wereld van bruidsmake-up!

Inhoud:

In deze workshop ga je kennismaken met intense, glamoureuze bruidsmake-up looks. Je gaat leren hoe je een sterke oogmake-up met perfectie uitvoert, super scherpe eyeliners alsook prachtig gevormde wenkbrauwen tekent en valse wimpers plaatst, afgewerkt met een flawless skin met sunkissed bronzing en vlekkeloze countouring.

Deze intensieve, hands-on workshop is ontworpen om je alles te geven wat je nodig hebt om uit te blinken als een professionele visagist, gericht op glam make-up technieken, alsook om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse bruiden.

De workshop helpt je om een verscheidenheid aan Kryolan producten te verkennen, zodat je kunt experimenteren met verschillende looks, texturen en creativiteit. Je leert het belang van de ingrediënten van producten om de duurzaamheid te garanderen, voor die blijvende impact op je publiek.

Kortom, een zeer boeiende workshop voor iedereen die zijn make-up naar een hoger level wilt brengen en graag eens een full glam look wenst te creëren.

Belangrijk:

Je mag een model meenemen indien je dit wenst, zo niet kan je de technieken op jezelf uitproberen.
Je model is welkom vanaf 13u.

Wie is Hanane?

Hanane El-Founti is een gecertifieerde make-up artieste met verschillende jaren ervaring in diverse soorten bruidsmake-up. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd via Dafine Neziri, Zena Grekova, Encora, … en gaat je wegwijs maken in de creatieve wereld van bridal glam make-up!

Praktisch:

Deze workshop wordt gehouden in onze workshopruimte te Sint-Katelijne-Waver van 10.00 tot 16.00 uur. Alle producten, penselen en apparatuur zijn voorzien. Je hoeft niets mee te nemen, behalve jezelf en je camera om beelden van de les vast te leggen.
Lunch is voorzien tijdens deze workshop.

Al onze Kryolan docenten zijn huidige visagisten die al vele jaren in het vak zitten. Je leert over verschillende technieken, producten en apparatuur om te gebruiken, en over de industrie zelf en hoe je het beste artwork kunt bereiken voor dit specifieke genre make-up.

Wij bieden plaats aan maximaal 9 kandidaten op onze Kryolan workshops. Indien u producten wenst aan te kopen krijgt u 10% korting op de dag van de cursus.

SCHRIJF JE IN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
BRIDAL GLAM WORKSHOP DOOR HANANE EL-FOUNTI
150.00
8 beschikbaar