Loading Events

BODY PAINT AIRBRUSH DEMONSTRATIE DOOR JOS BRANDS

« Alle Events « Alle Events

16-01-2023
10:00 - 14:00
120

OMSCHRIJVING

Inhoud:

Met een airbrush gaat uw make-up werk naar een ander niveau. Of u nu ervaring hebt met het airbrushpistool en nu de overstap wilt maken van schoonheidsmake-up naar body art, of dat u een expert bent in body painting met penseel en spons en een andere dimensie aan uw werk wilt toevoegen, deze cursus is voor u.

In deze demonstratie leert u eerst de basisprincipes van airbrush-training, van onderhoud van de apparatuur, schoonmaken, probleemoplossing, kleurlagen en kleurmenging. U leert hoe u airbrush-apparatuur moet gebruiken om de beste resultaten te bereiken bij precisiewerk en mengen.

Met het airbrushproduct “Nebula” van Kryolan kunt u uw bodypaintcreaties verfraaien met vele effecten, van mat tot glanzend. Tijdens de demonstratie laat de instructeur zien hoe je het lichaam voorbereidt en hoe je een ontwerp tekent. Je leert kleuren mengen en de technieken van highlighten en contouren volgen.

Een boeiende demonstratie die de vele aspecten van een airbrush introduceert.

Niveau: gemiddeld tot gevorderd:

Wie is Jos Brands?

Jos Brands, internationaal make-up trainer voor Kryolan, is een gepassioneerd make-up artiest, docent, jurylid en auteur met tientallen jaren professionele ervaring.

Of het nu in Parijs, Amsterdam, Chicago, Rio de Janeiro of Singapore is, Jos Brands geeft overal ter wereld trainingen en brengt ons zijn geconcentreerde kennis van schoonheid en airbrushen.

Praktisch:

Deze demonstratie vindt plaats in onze werkplaats in Sint-Katelijne-Waver van 10 tot 14 uur. Alle producten, borstels en apparatuur worden verstrekt. U hoeft niets anders mee te nemen dan uzelf en uw camera om beelden van het parcours vast te leggen. Tijdens deze workshop wordt geen lunch verstrekt.

Al onze Kryolan docenten zijn werkende make-up artiesten die al vele jaren in de industrie werken. U leert over de verschillende technieken, producten en te gebruiken apparatuur, maar ook over de industrie zelf en hoe u de beste resultaten kunt krijgen voor dit specifieke type make-up.

We kunnen maximaal 9 kandidaten onderbrengen in onze Kryolan workshops. Als u producten wilt kopen, krijgt u op de dag van de cursus 10% korting.

SCHRIJF JE IN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
BODY PAINT AIRBRUSH DEMONSTRATIE
99.00
8 beschikbaar