Loading Events

BALD CAP BASICS WORKSHOP DOOR NORA VAN LAER

« Alle Events « Alle Events

14-04-2023
10:00 - 15:00
182

OMSCHRIJVING

Inhoud:

Een acteur/actrice kaal maken voor een ouder wordend personage? Heb je make-up een fantasie/sci-fi look nodig door een kaalhoofd toe te voegen? Of heeft u gewoon een kaalhoofd nodig voor het aanbrengen van protheses?
In deze professionele make-up industrie zijn er zoveel mogelijkheden om iemands haar te camoufleren en er kaal uit te laten zien. In deze training krijg je alle elementen van kaalhoofden onder de knie, van het maken tot het aanbrengen.

Wat leer je :

  • De benodigdheden om het te maken
    De applicatie van een zelfgemaakte glatzan kaalhoofd
    De kleuren bepalen
    Het correct verwijderen van een kaalhoofd

Of u nu de toepassing van kaalhoofden voor TV, Film of Theater wilt leren, alles wordt behandeld en onderwezen.

Al onze Kryolan docenten zijn huidige visagisten die al vele jaren in het vak zitten. Je leert over verschillende technieken, producten en apparatuur om te gebruiken, en over de industrie zelf en hoe je het beste artwork kunt bereiken voor dit specifieke genre make-up.

Materialen:

Je krijgt een persoonlijke kit waar je alles in kan terugvinden om deze look te recreëren.
Wat zit er in mijn kit? (twv €42,40)
Een kunststof hoofd voor het maken van je eigen kaalhoofden
Glatzan Bald Cap uncolored

Praktisch:

De workshops zijn gestructureerd met demonstratie- en praktijksessies. Alle producten, penselen en apparatuur worden ter beschikking gesteld. U hoeft niets mee te nemen behalve uzelf en uw camera om beelden van de les vast te leggen. In deze workshop wordt de lunch voorzien.

Deze workshop wordt gehouden in onze workshopruimte te Sint-Katelijne-Waver op vrijdag 14 april van 10.00 tot 15.00 uur. Alle producten, penselen en apparatuur zijn voorzien. Je hoeft niets mee te nemen, behalve jezelf en je camera om beelden van de les vast te leggen.
Lunch is niet voorzien tijdens deze workshop.

Wij bieden plaats aan maximaal 9 kandidaten op onze Kryolan workshops. Indien u producten wenst aan te kopen krijgt u 10% korting op de dag van de cursus.

SCHRIJF JE IN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
BALD CAP BASICS WORKSHOP
150.00
9 beschikbaar