Loading Events

BACK TO BASICS: WORKSHOP DAG MAKE-UP

« Alle Events « Alle Events

24-11-2023
09:30 - 13:00
91

OMSCHRIJVING

In deze workshop leer je stap voor stap hoe je de sterke kenmerken in je gelaat kan accentueren om zo een frisse dag make-up te creëren. Je leert de nieuwste trends kennen en maakt kennis met onze must-have producten. Nadien ga je zelf aan de slag en kan je je eigen look creëren. Kortom, een leuke workshop voor zowel beginners als gevorderden die hun basis nog eens willen opfrissen.

Wie?

Onze lesgeefster Veerle heeft gedurende 5 jaar voor Kryolan intern gewerkt. Nu ze freelance werkt als make-up artieste heeft ze standaard de Kryolan producten in haar kit. Voor productkennis ben je dus zeker aan het juiste adres. Als make-up artieste is ze actief in tv, theater en film (Thuis, Wetsdokters, Red Starline Musical, Studio 100, …). Ze zal met haar passie voor het vak en kennis van het merk Kryolan je heel wat info kunnen geven, alsook haar tips & tricks voor een perfecte make-up look met je delen.

Kortom, een boeiende workshop met heel wat info zodat jij je perfect kan opmaken.

Waar & Wanneer?

De workshop gaat door bij Kryolan in Sint-Katelijne-Waver, Hogevelden 46.

Vrijdag 24 november 2023 van 9.30 tot 13.00u.

Tarief:  75 €

SCHRIJF JE IN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar