Loading Events

BACK TO BASICS: BLOOD & GORE.

« Alle Events « Alle Events

26-09-2022
10:00 - 13:00
54

OMSCHRIJVING

Inhoud van de Workshop:

Bloed, gore en nog veel meer komen allemaal aan bod in deze bloedstollende workshop. Deze training laat u kennismaken met de brede waaier van slachtoffereffecten die werken met Kryolan’s uitgebreide gamma van special effect producten.
Deze spannende workshop neemt je mee door de eindeloze mogelijkheden van onze bloedvoorraad. Onze Kryolan docent zal demonstreren hoe u verschillende bloed effecten kunt laten zien, afhankelijk van de wond; van gestold, dik, geronnen, korstvormig en lopend bloed. Leer van onze experts hoe je realistische effecten creëert die gebruikt kunnen worden op het podium en op het scherm. Realiseer open wonden, snijwonden, een kogel explosie en beheers het realistisch schaven van de huid met behulp van waxen en op de huid siliconen producten.
Je kan zoveel ontdekken als je wil met deze hands on workshop want de bloedbank is nooit leeg.
Leer de anatomie van de huid om realistische effecten te bereiken voor brandwonden en blauwe plekken van 1e tot 3e graad. We leiden je door de beste gereedschappen, producten en apparatuur die het meest geschikt zijn om alle verschillende soorten speciale effecten te creëren, inclusief alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften voor het gebruik van deze professionele producten.

Waar  en wanneer:

Deze workshop wordt gehouden op 26 september 2022 in onze Kryolan Workshop ruimte in Sint-Katelijne Waver en duurt van 10.00 tot 13.00 uur.

Wie kan deze workshop volgen:

De workshop staat open voor alle kandidaten, aangezien onze Kryolan-opleiders een service zullen bieden die geschikt is voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Of je nu een inzicht wilt krijgen in dit gebied van de make-up industrie of je vaardigheden wilt opfrissen en je kennis wilt uitbreiden, deze workshop is voor jou. Wij bieden plaats aan maximaal 9 kandidaten op onze Kryolan workshops.

Verloop van de Workshop:

Indien u producten wenst aan te kopen krijgt u 10% korting op de dag van de cursus. De workshops zijn gestructureerd met demonstratie- en praktijksessies. Alle producten, penselen en apparatuur worden ter beschikking gesteld. U hoeft niets mee te nemen behalve uzelf en uw camera om beelden van de les vast te leggen.

SCHRIJF JE IN

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Back to Basics: Blood & Glore
45.00
9 beschikbaar