over Kryolan

Inloggen?

Wat is Kryolan?

Meer dan 60 jaar geleden begon KRYOLAN in Duitsland met de productie van professionele make-up voor theater, film en televisie. Vandaag levert KRYOLAN professionele make-up in meer dan 70 landen in de vijf werelddelen en is het erkende merk voor de professionele make-up artiesten.

Begonnen in de wereld van theater heeft KRYOLAN in de loop der jaren zijn werkterrein uitgebreid uit naar de schoonheidssector en ontwikkelde recent de make-up voor High Definition opnames, Micro Make-up genaamd.

De naam KRYOLAN staat voor meer dan 16 000 artikelen in 750 tinten.

Volgende eigenschappen maken van KRYOLAN professionele make-up:

Kryolan-Belgium nam in november 2004 KRYOLAN over van Huis Drouard in Olen. Kryolan-Belgium is gelegen in Hogevelden 46, 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Op onze site vindt u alle producten van KRYOLAN met korte beschrijving. De meest courante producten en kleuren houden wij in stock, alle overige producten zijn verkrijgbaar op bestelling.

De showroom kan bezocht worden voor gebruiksadvies en assistentie bij het testen van producten en kleuren na tel.afspraak met onze make-upartieste Elke Stroykens (GSM: 0478-8100518).

 

Het Kryolan team

Het Kryolan team bestaat uit Katy, Charlotte, Elke en Steffi.

Meer informatie over ons team, vindt u op de contactpagina. Hier vindt u ook alle email-adressen terug, zodat u ons kan contacteren.