Contact

Inloggen?

Contactgegevens Kryolan-Belgium

Openingsuren

Kryolan-Belgium
Hogevelden 46
B-2860 Sint-Katelijne-Waver - Belgium
Tel.: 015/29 44 25
Fax.: 015/29 44 22
Email: info@kryolan-belgium.be

Bezoek ons na telefonische afspraak!

De showroom kan bezocht worden voor gebruiksadvies en assistentie bij het testen van producten en kleuren na tel. afspraak met onze make-up artiste Elke Stroykens (GSM: 0478-8100518).

Het Kryolan Team

Katy Aerts

Zij is verantwoordelijk voor het administratieve werk. Behandelen van vragen, bestellingen, verzendingen en facturatie. Zij beheert de stock, verzorgt het contact met Kryolan Duitsland en staat in voor het eerste contact met de klanten in de showroom.

Katy Aerts
info@kryolan-belgium.be
+32 15 29 44 25

Elke Stroykens

Verantwoordelijk voor het contact met de klanten.

Elke is een creatief allegaartje. Ze is make-up artiest, stylist, grimeuse, kleurenconsulente en hairstylist van opleiding. Dit doet ze ook freelance in haar vrije tijd.

Elke Stroykens geeft verkoopadvies, productuitleg, stelt u de nieuwe producten voor en geeft demo’s gaande van kindergrime, allerhande make-up stijlen tot airbrush make-up en special effects.
Ook de verdere opvolging en verloop gebeurt door haar, zoals de opmaak van offertes en de evaluatie van verkoop.

Ze zorgt voor een interessant aanbod naar de klant toe, zoals promoties, workshops, beurzen,…

Voor meer informatie is zij steeds bereikbaar op onderstaande gegevens.

Elke Stroykens
+32 478 810518
elke@kryolan-belgium.be

Waar vindt u Kryolan?

 

Kryolan - Belgium: weergeven op een grotere kaart

Routebeschrijving

De Cash & Carry van Kryolan België ligt vlakbij de autosnelweg E19 halverwege tussen Brussel en Antwerpen en is héél makkelijk bereikbaar.
Vanuit richting Brussel autosnelweg E19

  1. neem afrit 9 en houdt rechts aan, richting Lier/Sint-Katelijne-Waver (dus niet Mechelen binnenrijden!)
  2. houdt steeds rechtsaan ; dit is een hele lange bocht en aan het tweede verkeerslicht draait U linksaf ;U ziet op de hoek van deze straat (=Lierse steenweg) de eerste wegwijzer naar Kryolan België
  3. U rijdt nogmaals tot aan het tweede verkeerslicht en daar draait U nogmaals linksaf  ; hier staat op de hoek een tweede wegwijzer naar Kryolan België

    
Vanuit richting Antwerpen autosnelweg E19

  1. neem afrit 9 en sla rechts af ; U kruist de autosnelweg en houdt rechts aan richting Sint-Katelijne-Waver/Lier (dus niet Mechelen binnenrijden!)
  2. houdt steeds rechtsaan ; dit is een hele lange bocht en aan het tweede verkeerslicht draait U linksaf ; U ziet op de hoek van deze straat (=Lierse steenweg) de eerste wegwijzer naar Kryolan België !
  3. U rijdt nogmaals tot aan het tweede verkeerslicht en daar draait U nogmaals linksaf ; hier staat op de hoek een tweede wegwijzer naar Kryolan België